Koç
Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar; haftaya Venüs gezegenin ikizler burcuna geçmesiyle başlıyorsunuz. İletişiminizin ve ikna kabiliyetinizin güç kazandığı bu hafta hem sosyal çevrenizde hem de iş hayatınızda bazı radikal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars-Kuzey düğüm ile kavuşumu ve Satürn ile karşıtlığı ise sizleri kariyer hayatınızda önemli bazı değişimler içerisine alabilir. Bazı marjinal gelişmeler yakalayabilir ve yeni iş teklifleri alabilirsiniz. İş hayatınızda üretmek istediğiniz konularda yöneticileriniz tarafından engelleniyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu tür konularda kendinizi üzmemelisiniz. Yaşadığınız hayal kırıklıklarının geçici olduğunu hatırlatmak isterim. Ortaya çıkan hislerinizi ifade etmek zordur, bu nedenle sabır ve öz disiplin gerektirir. Motivasyonunuzu asla bozmayın ama sizi ilerleten bir ritim kendinize yaratın.

Boğa
Sevgili Boğalar ve yükselen burcu boğa olanlar; haftaya yönetici gezegeniniz Venüs’ün ikizler burcuna ilerleyerek başlıyorsunuz. Bu hafta genelinde parasal konularda belli çözümler aramak istediğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ekonomik açıdan vermeniz gereken kararlar, yapmanız gereken ödemeler ya da belli başlı yatırımlarınız varsa bunları belirleyebilirsiniz. Mars ve Satürn gezegenlerinin bu hafta sizin iletişim kurma biçiminizi manipüle etmesine izin vermemelisiniz. Akrabalarınız, kardeşleriniz ya da yakın çevre ilişkilerinizde bazı yanlış anlaşılmalara karşı daha dikkatli olmalısınız.

İkizler
Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar; Venüs gezegenin sizin burcunuza giriş yapmasıyla haftaya başlıyorsunuz. Kişisel görüntünüzün önem kazandığı ve karizmanızın yüksek olduğu bir hafta genelinde olduğunuzu söyleyebiliriz. Aynı zamanda Mars ve Satürn gezegenlerinin birbirlerine meydan okuyor olması sizleri finansal anlamda biraz manipüle edebilir. Ekonomik açıdan bütçenizi iyi dengelemelisiniz. Ani çıkan ödemelere ya da borçlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Salı ve çarşamba günleri ilişkileriniz adına önemli bir konu öğrenebilirsiniz. Bu zaman diliminde biraz daha düşünerek hareket etmelisiniz. Bu bana nasıl yapılır gibi bir düşünce ile kendinizi gereksiz savunmalar içerisine almaktan sakınmalısınız.

Yengeç
Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar; bu hafta sizler için oldukça önemli ve dengede kalmanızı önemle rica edeceğimiz bir hafta olduğunu söyleyebiliriz. Mars -Satürn karşıtlığını ilişki evinizde deneyimleyeceksiniz. İlişkilerinizde özgürleşmek isterken bir yandan baskı gördüğünüzü düşünebilirsiniz. Bazı konularda karar vermek ve kendi hayat yolunu belirlemek isterken sizin için bağımlı ilişki modellerinden ayrılma kararı verebilirsiniz. Evet doğru duydunuz. Bu sizin için her ne kadar pek mümkün değil gibi görünse de ilerleyen günlerde bazı şeyler için geçerli nedenler bulabilirsiniz. Krizlerin içinden fırsatla çıkmayı başaranlar için harika bir hafta olduğunu söyleyebiliriz.

Aslan
Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar; Bu hafta sizler için iş ortamınızdaki bazı değişimleri önünüze getirebilir. Arka planda sizin pek öngörmediğiniz bazı olayların açıklığa kavuşması söz konusu olabilir. Yeni projelerinizde pozitif gelişmeler beklerken bazı şaşırtıcı engellerle de karşılaşabilirsiniz. Var olan projelerinizle ilgili de hemen sonuca gitmeyi beklerken birden ani bir değişim söz konusu olabilir. Geçici bir süreliğine yaşadığınız bu durumu iyi bir geçişle tolere etmeye çalışmalısınız ve bu noktada eksiklerinizi görmelisiniz. Evcil hayvanlarınız var ise onların sorumlulukları önem kazanabilir ya da sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

Başak
Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar; bu hafta sosyal ortam ve ilişkileriniz ile ilgili konular önem kazanıyor olabilir. Hem parasal konular hem de arkadaşlık ilişkilerinizde bazı şaşırtıcı bilgiler öğrenebilirsiniz. Manevi ve duygusal temalar ön planda olabilir. Aşk ve ilişkilerde daha korumacı fedakâr ve içe dönük olmak isteyebilirsiniz. Karşılıklı fedakârlık bu süreçte ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilir. Hayallerinizi de gerçekleştiren bu oluşum sizleri oldukça derinden etkileyebilir. Bu hafta daha fazla ilişkilerde engellendiğiniz ya da gerçekten sevgiyi göremediğinizi düşündüğünüz alanlarda sert eleştirilerde bulunmak yerine bunu daha naif bir şekilde ifade etmelisiniz.

Terazi
Sevgili Teraziler ve yükselen burcu terazi olanlar; bu hafta sorumluluklarınız önem kazanabilir. İş veya çalışma ortamınızda bazı değişimler söz konusu olurken içsel olarak kendinizi sıkıntılı ya da huzursuz hissedebilirsiniz. Mars ve Satürn gezegenlerinin yapmış olduğu karşıtlık sizleri kariyeriniz ile ilgili bazı konularda yön değişikliğine götürebilir. Sanki boşuna zaman kaybetmişsiniz ya da belli hayal kırıklıkları yaşıyorsunuz gibi gelebilir. Bu duygular içerisinde asla bulunmayın. Bunlar gelip geçici etkiler. Sizler her zamanki uzlaşmacı ve sakin yönünüzle olayları değerlendirmeli ve çözüme götürmelisiniz. Biliyorsunuz ki aksi mümkün olan davranışlarınızın pişmanlığını daha sonrasında daha sert yaşayabiliyorsunuz.

Akrep
Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar; yakın çevre iletişimlerinizin önem kazandığı ve kendinizi anlatmak zorunda olduğunuz bir hafta genelinde olabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda sınanabilirsiniz. Eş ve partnerle sorun yaşayan biriyseniz bu hafta ipler gerilebilir ve olayların akışını kontrol edemeyebilirsiniz. Sonlanmalar ve yeni başlangıçlarla adınızdan söz ettirebilirsiniz. Oldukça duygusal geçirdiğiniz bu süreçte geleceğe yönelik anlık kararlar vermekten kaçının. Yeni bir iş hayatı ya da yeni bir proje bu hafta sürpriz bir şekilde önünüze gelebilir.

Yay
Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar; bu hafta kariyer hayatınızda kandırılmalara ve yanlış yönlendirmelere açık bir zaman dilimi olabilir. Vereceğiniz kararlardan ileride pişmanlık duyabilirsiniz ya da bu süreci geçmişte vermiş olduğunuz bir kararın doğru mu yanlış mı sorgulamasını yaparken bulabilirsiniz. Otoriter figürlerle aranızda yanlış anlaşılmalar veya yanlış anlaşılmalardan kaynaklı izlenimler ve önyargılar oluşabilir. Bununla birlikte verilen sözlerden cayılması güveninizi sarsabilir. Yeni iş projelerinizle ilgili imza atmaktan çekinmelisiniz. Geçmiş bir ilişkinizin yeniden gündem oluşturması yada finansal çelişkiler bu haftaki konular listenize dahil. Öykünüze göre önlemlerinizi almanız önemli olacaktır.

Oğlak
Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar; yeni başlangıçlara adım atmak isteyeceğiniz bir hafta içindesiniz. Size öncelikle cazip gelen ama sonrasında yanıltıcı bazı teklifler alabilirisiniz. Adım atmadan önce bir süre beklemeli ve sonrasında şartların güvenilirliğini araştırmalısınız. Yaratıcı işler yapıyorsanız oldukça hünerli ve parlak fikirlerle güzel sonuçlar ortaya çıkarabilirsiniz. Eski bir ilişkiye özlem duymak ya da iletişim içinde olmak adına bir takım girişimlerde bulunmak için oldukça doğru bir haftadasınız. Artık hayatınızda mutlu olmaya inanacağınız yöne ilerlemelisiniz. Korkularınızdan ayrılın.

Kova
Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar; geçmişte bıraktığınız küslükler bu hafta yeniden konuşulabilir. Yapmış olduğunuz fedakarlıkları sorgulayabilir ve bu durumlardan pişmanlık duyabilirsiniz. Geçmişiniz de sizi üzen bazı aşk ilişkilerle ilgili ise avantajlı bir sürece ilerliyorsunuz. Korkusuzca hayatınıza mutlu olacağınız kişi ve olayları bu hafta almalısınız. Tanışacağınız yeni kişiler hayatınıza anlam katabilir. İlişkilerinizde değişime doğru hızlı adımlar atabilirsiniz. Hayata bakış açınızda köklü değişimler söz konusu olabilir. Başarılı girişimlerin başlangıcını bu hafta başında yapmalısınız.

Balık
Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar; bu hafta ilişkilerinizle ilgili konuları sorguluyor olabilirsiniz. Doğru yerde misiniz yada doğru işimi yapıyorsunuz? İlişkilerde karşı tarafa güven duyamayabilir ve karşı tarafın güçlü tavırları sizde korku uyandırabilir. Kariyer ya da iş ilişkilerinizde korkularınızdan arınmalısınız. Bu hafta beklediğiniz güzel haberleri almanın zamanı geldi. Ufak bir seyahat organize etmek biraz uzaklaşmak stresli halinizden eser bırakmayacaktır. Buna dair yakın çevrenizde desteğini üstünüzde hissetmelisiniz, baskısını değil. Olaylara bakış açınızı değiştirmeniz gereken bir haftadasınız.