RUNE FALI

Rune falı, halk arasında, fazla bilinmese bile fallar arasında en eski fallar arasında yer alır. Eski zamanlarda kişiler gelecekleri hakkında bilgi almak amacı ile Rune falını kullanırlardı.

İşlerin ters gitmemesi ve atılan bir adım hakkında doğru karar vermek için bilgi veren bir yöntem olduğu için tercih edilme olasılığı da yüksektir.

Rune Falına, bakmak için anlamlarını bilmek gerekir. Her taşın farklı bir anlamı ve firekansı vardır. Kadim bilgileri içerir, 24 Takım yıldızının enerjisine sahiptir. Önemli olan ise taşları hissetmektir. Fal baktıran çoğu kişinin durduk yere aklı esmemekle beraber genelde bir dilek bir istek ya da bir beklenti ile bu pozisyona girdiği aşikardır. Özellikle de çoğu insanın hayatta süregelen bazı dilekleri bulunmaktadır. Bu andan itibaren her gün o dileğin gerçekleşmesi için bir arzu oluşmakla beraber sonucu merak edilmektedir. Tam da bu noktada Rune falı'nın enerjisinden yararlanabilirsiniz. Sorduğunuz soruların temeline inerek tüm korkularınızın bir anda güvene dönüştüğünü ve tüm bulokajlarınızın açıldığını görerek niyet ve dileklerinizin yavaş yavaş en hayırlı bir şekilde gerçekleştigine şahit olacaksınız. Rune falı'nın bu gizemli dünyasında mistik bir yolculuk yapmaya bende varım diyorsanız.  RANDEVU ALABİLİRSİNİZ!!!