Rüya Tabiri Nasıl Yapılır? Rüya aleminde Terk etmek ile alakalı rüyaların yorumu.

Rüya tabiri rüya yorumu nasıl yapılması gerektiği hakkında genellikle İslami kaynaklar ve psikiyatri alanında yapılan çalışmalar karşımıza çıkmaktadır. Her iki kaynaktaysa yorumlar bulunmaktadır. Fakat Bir takım kitaplara bakarak rüya yorumu yapmak doğru değildir. Çünkü rüyanın tabiri; rüyayı gören kişinin cinsiyetine, yaşına, meşguliyetine, medeni haline, inanç ve düşüncelerine, kültürel seviyesine, o zamanki sosyoekonomik şartlarına, içinde bulunduğu faaliyet ve sıkıntılarına bağlı olarak değişir. Bu faktörlerden soyutlanarak yorumlanan rüya, her zaman yanlış neticeler verebilir. Bu yüzden her zaman rüya yorumlama uzmanlarından destek almanız sizin için en sağlıklısı olacaktır.

Fakat yine de bir takım rüyaların genel yorumlaması baz alınabilir. Ama siz yinede şartlarınız uygunsa sitemizdeki uzmanlarımızdan yardım alıp en doğru şekilde yönlene bilirsiniz.

Bir rüyayı yorumlamak için, öncelikle rüyada gördüğünüz sembolleri,olayları ve kişileri hatırlanması gerekmektedir.

Aynı zamanda rüyanın görüldüğü zaman dilimi de burada oldukça önemlidir. Genelde anlamı yorumlanması gereken rüyalar sabaha karşı görülen rüyalar olması gerektiğine inanılır. (Sabah ezanından hemen önce görülen rüyalar genelde ilahi tarafından mesajı olan rüyalar şeklinde değerlendirilir. Hatta eğer gördüğünüz rüyanızdan hemen sonra ezan sesi ile uyanmışsanız bu rüyanızı direk dikkate almanızı öneririm.)

Görülen rüyalar uyandıktan hemen sonra bilincinizde kaybolmaya başlar. Görülen rüyaları çok net hatırlamak imkansızdır belirli bir süre sonra. Bu yüzden gördüğünüz rüyayı uyanır uyanmaz not almanız işinizi bir hayli kolaylaştıracaktır.

Ama Rüyalara genel bir mana ile yaklaşırsak

En net bir şekilde rüyanızın anlamını belirleyemezseniz dahi, genel bir bilgi elde ede bilirsiniz. Çünkü gördüğünüz rüya size özeldir. Orada gördüğünüz her sembolün ayrı bir anlamı vardır. Ve bu semboller birlikte yorumlanmalıdır. Bu yüzden uzmanlarımıza danışmayı ihmal etmeyiniz..

Rüya aleminde terk etmek anlamı;

Terk edildiğini görmek, zorluk çekeceğini gösterir

gelecekteki başarı için planlarınızı çerçevelemek,planınız için daha fazla özveri ve emek göstermeniz gerektiğini gösterir.

Rüyanızda Başkalarını terk etmek, etrafınızda kalın yığılmış mutsuz koşullar olsa dahi,

onları aşmak için küçük bir umutunuz var. Bu umuda yönelin diyor.

Rüya aleminizde Eğer terk ettiğiniz kendi evinizse, yakında zamanda sizi kedere sokan bir olaya karşı galip geleceksiniz.

Rüyanızda Sevgilinizi terk ederseniz, kayıp değerli eşyalarınızı kaybede bilirsiniz buna dikkat etmeniz gerekir.

Bir karanlık alanı terk ederseniz, beklenmedik bir şekilde güzel bir mirasın size kala bileceğine işarettir

Çocukları terk etmek, servetinizi ve maddi kazancınızı  kaybedeceğini gösterir.

İşinizi terk etmek, iş yerinizde oluşa bilecek üzücü koşullar gösterir. (Kavga ve Ya şüphe ola bilir)

kavgalar ve şüphe olacak gibi yorumlana bilir.

Fakat dediğim gibi bu yorumlar genel yorumlardır... Gördüğünüz rüya size özel bir rüyadır, bu rüyanın da size özel bir yorumlaması olmalıdır.

Işık ve sevgiyle kalın.

Natalia