Rüyada tabak kırmak, kişinin ticari hayatında maddi kayıplar yaşayacağına ve önemli sıkıntılar çekeceğine işaret eder. Rüyasında tabak kıran kimse, mal ve sermayesinde basit nedenlerle büyük zararlara uğrar. Bu rüya aynı zamanda kişinin üzüleceği haberler alacağı, hayal kırıklıkları yaşayacağına delalet eder. Rüyasında tabak kıran kişinin zevk ve sefa düşkünlüğü, tembelliği elinde avucunda ne varsa kaybetmesine neden olacaktır. Ayrıca bu rüya aile içi geçimsizliklerin, çatışmaların başlayacağına da yorumlanmaktadır.

Rüyada Porselen Tabak Kırmak

Rüyada porselen tabak kırmak, şahsın boş işler peşinde koşmasına, rızkını yanlış yerlerde aradığına delalet eder. Bu rüyayı gören kişi yanlış dostluklar kuracak, doğruyu ve yanlışı ayırt edemeyecek duruma gelecektir.

Rüyada Cam Tabak Kırmak

Rüyada kırılan tabak, cam ise bu durum kişinin sıkıntılardan kurtulmak için büyük mücadeleler verdiğini gösterir. Kişi, sorunlarını çözmek için elinden geleni yapmakta, zorluklarla başa çıkmaya çalışmaktadır.

 Rüyada Tabak Kırmaya Çalışmak
Bir kişi rüyasında tabak kırmaya çalışıyorsa bu, onun yanlış dostluklar kurduğu, düşüncesizce davranışlar sergilediği şeklinde değerlendirilir. Ayrıca bu rüya, kişinin gerçek yaşamda çok sevdiği bir kişinin kalbini bir hiç uğruna kıracağına işaret eder.

 
Rüyada Yanlışlıkla Tabak Kırmak
Rüyada yanlışlıkla tabak kıran kişi istemeden bazı yanlış işler yapacak ancak daha sonra yanlış bir yola girdiğini anlayacaktır. Bu kişi hatalarını telafi etmek için kendine çeki düzen verecektir.