Koç Burcu: Dokuzuncu evimize düşecek olan Jüpiter, bu sene bize bol bol seyahat ve keşif fırsatları vadediyor. Aynı zamanda yüksek öğrenim ile ilgili büyük fırsatlar yakalamamız mümkün. Devam eden hukuki bir sürecimiz bulunuyorsa olaylar lehimize gelişebilir ve bu süreçten zaferle çıkabiliriz. Medya, hukuk, akademik ortamlarda yeni iş fırsatları ayağımıza gelebilir. Yabancılarla çalışabilir ya da iş nedeniyle yurt dışına çıkabiliriz. Kendimizi geliştirmek için ideal bir dönemdeyiz. Ancak, Jüpiter’in retro hareket yapacağı 10 Nisan – 11 Ağustos tarihleri arasında daha temkinli davranarak plan yapmamızda yarar var.

Boğa Burcu: Jüpiter, bu sene bize bol bol para kazandırabilir. Partnerimizin geliri artabilir. Bir ortaklıktan ya da yaptığımız yatırımlardan büyük kazançlar sağlayabiliriz. Spekülatif yatırım araçları ya da şans oyunlarında kısmetli sayılabileceğimiz bir dönemdeyiz. Vergi, miras, sigorta gibi konularda da şans yüzümüze gülebilir. Partnerimizle de aramızdaki ilişkinin derinleşebileceği bir sürece giriyoruz. Birbirimize karşı daha tutkulu, daha düşkün olabiliriz. Yatırım konularında, 10 Nisan-11 Ağustos tarihleri arasında, ayrıca 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihlerinde ekstra dikkatli olmalı ve ince eleyip sık dokumalıyız.

İkizler Burcu: Yay burcundaki Jüpiter uzun vadeli ilişkilerimiz ve ortaklıklarımız ile ilgili konuları ön plana çıkarıyor olacak. Bu konularda her zamankinden daha fazla şanslı olabiliriz. İlişkimiz varsa problemlerimizi çok kolay bir şekilde çözebilir, ortak bir zeminde buluşabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza bize heyecan getirecek, bolluk ve bereket kazandıracak, prestijli biri girebilir. Ya da bizim için çok karlı olabilecek bir ortaklığa imza atabiliriz. Bu dönemde hukuki konularda da karşı tarafa üstünlük sağlamamız mümkündür. Ancak, 10 Nisan-11 Ağustos tarihleri arasında, ayrıca 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihlerinde partnerimize ya da ortaklarımıza karşı abartılı tepkilerden ve kırıcı olmaktan kaçınmalıyız.

Yengeç Burcu: Bu süreçte günlük yaşamımızda ve iş hayatımızda bir bolluk ve bereket dönemi yaşamamız şaşırtıcı olmaz. İş ortamında yeteneklerimiz beraber çalıştığımız kişiler tarafından fark edilebilir ya da takdir edilmeye başlanabilir. Önümüzde işle ilgili yeni fırsatlar çıkabilir. Bu arada müthiş bir iş bolluğu da yaşayabiliriz. Yeni projeler üretebilir, yabancılarla çalışmaya başlayabiliriz. Gerek günlük gerekse iş yaşamımızda bize yol gösterecek, rehberlik edecek kişilerle karşılaşabilir, onların deneyimlerinden çok şey öğrenebiliriz. Günlük sorumluluklar bizim için sıkıcı olmaktan çıkabilir. Sağlığımıza dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz. Rutin kontrollerimizi ihmal etmemekte yarar var. Ayrıca zevklere düşkünlük kilo almamıza sebep olabilir, dikkat!

Aslan Burcu: Sosyal hayatımız, aşk ilişkilerimiz, çocuklarla olan iletişimiz canlanıyor. Bol bol gezip tozacağımız hem eğlenip hem öğreneceğimiz, hayatın tadını çıkarmak isteyeceğimiz bir döneme giriyoruz. İlişkimiz yoksa bu sene aşk hayatımızdan hiç eksik olmayacak. Bir ilişki içindeysek aramızdaki bağ daha da güçlenebilir, birlikte çok keyifli zamanlar geçirebiliriz. Çocuk sahibi olma fikrimiz varsa, tam zamanı! Çocuğumuz varsa onlarla ilgili yeni bir girişim başlatabilir, gelecekleri ile ilgili olumlu kararlar alabiliriz. Hobilerimizi işe dönüştürebileceğimiz, yaratıcılığımız ile herkes tarafından takdir toplayacağımız bir süreçteyiz. Her türlü sportif ve sanatsal konuda şansımız çok açık. Şans oyunlarında da kısmetli bir dönemin içindeyiz. Ancak, 10 Nisan-11 Ağustos tarihleri arasında, ayrıca 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihlerinde spekülatif yatırım araçlarından uzak durmalıyız.

Başak Burcu: Aile, ev, gayrimenkul gibi konularda çok kısmetli bir döneme giriyoruz. Bu süreçte ailemiz büyüyebilir. Uzaklardaki aile bireyleri ile tekrar bir araya gelebiliriz. Evimiz varsa satabilir, daha büyük ve konforlu bir ev alabilir, evimiz yoksa, ilk defa ev sahibi olabiliriz. Yurtdışına taşınma fırsatı önümüze çıkabilir. Evimizde büyük bir bolluk yaşanabilir. Gayrimenkul satışlarından gelir elde etmemiz de mümkündür. Bekârsak, bir yabancı ile hayatımızı birleştirmemiz söz konusu olabilir. Aile bireylerinden her türlü maddi ve manevi desteği alabileceğimiz bir dönemdeyiz. Evimizle ilgili sürüncemede kalan hukuki bir sorun varsa bu dönemde kolayca çözüme kavuşturabiliriz.

Terazi Burcu: Hayatımızda yeni fırsatlar ve gelişmelerle karşılaşabileceğimiz, yakın çevremiz, kardeşlerimiz ve kuzenlerimizden büyük destek görebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bize kendimizi geliştirmemiz için olanaklar sağlayacak kişilerle tanışabilir, bu sayede yeni çevrelere giriş yapabiliriz. Eğitimle ilgili uzun süredir beklediğimiz fırsatlar önümüze çıkabilir, akademik olarak ilerleyebilir ve yeni beceriler kazanabiliriz. Öte yandan, parlak zihnimiz, ilginç fikirlerimiz de çevremizde herkesin takdirini ve hayranlığını toplayabiliriz. Tüm sene boyunca, iş ya da eğitim amacıyla çok sayıda kısa yolculuk yapabileceğimiz bir senedeyiz. Yeni bir yabancı dil öğrenmek için de çok uygun bir dönemdeyiz.

Akrep Burcu: Bu sene maddi konularda şans yüzümüze gülüyor. Gelirimiz artabilir. Bir süredir beklediğimiz bir terfi ya da zam haberi bu süreçte gelebilir. Özgüvenimiz artabilir, yeteneklerimizi daha verimli bir şekilde kullanmaya başlayabiliriz. Kendi işimiz varsa, büyütme fırsatı yakalayabiliriz. Yeni yatırımlar için çok şanslı bir dönemdeyiz. Ayaklarımızın yere bastığı ve fazla hayalci davranmadığımız süreçte Yay’daki Jüpiter bize büyük bolluk ve bereket getirebilir. Gelirimizdeki artışa güvenip, har vurup harman savurmaktan kaçınmalı, daha çok eski borçlarımızı bitirip, kendimizi finansal açıdan güvene almaya çalışmalıyız. Eğer iş arayışı içindeysek, bizi maddi ve manevi tatmin edecek bir iş bulmamız da mümkün.

Yay Burcu: Burcumuzda hareket eden Jüpiter sayesinde, önümüzdeki bir yılda en şanslı burç olacağımızı rahatlıkla söyleyebiliriz. Karamsarlıktan kurtuluyor, kendimizi daha iyi hissetmeye başlıyoruz. Kendimizi geliştirmek, yolunda gitmeyen koşulları düzeltmek, kendimizi cesurca ifade edebilmek için ideal bir dönemdeyiz. Hayatımızı baştan aşağı gözden geçirecek, daha net ve doğru kararlar alabileceğiz. Hem maddi hem de manevi açıdan daha önce imkânsız olarak nitelendirdiğimiz ve olmayacak gözüyle baktığımız bazı şeyler, bu süreçte gerçekleşebilir. Ancak 10 Nisan-11 Ağustos tarihleri arasında, ayrıca 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihlerinde, egomuzu kontrol altında tutup, daha mütevazi davranmamızda ve mümkün olduğunda rasyonel düşünmemizde büyük fayda var.

Oğlak Burcu: İç dünyamıza yöneleceğimiz, kendimizi eskiye göre daha iyi ve daha huzurlu hissedebileceğimiz bir dönemdeyiz. Eski olayları kafamıza takmak ya da eski hatalarımızı düşünerek kendimizi üzmek yerine kendimizi geleceğe daha pozitif bakmak üzere programlayabileceğimiz bir sürece giriyoruz. Kavuştuğumuz iç huzurumuz sayesinde başkalarına da yardımcı olabilir, diğer insanlara da rehberlik edebiliriz. Aynı şekilde bize rehberlik edecek biriyle de tanışabiliriz. Manevi konulara yönelmeyi düşünüyorsak tam zamanı! Uzun zamandır süregelen bir sağlık sorunumuz da bu dönemde çözüme kavuşabilir. Bu sene bizim için bir huzur senesi.

Kova Burcu: Bu sene sosyal çevremize ve arkadaşlık ilişkilerine doyacağımız bir sene olacak. Yalnız kalmaya pek fırsat bulamayacak, birçok organizasyon ve etkinlikte yer alacağız. Başardıklarımız ile sosyal çevremizin hayranlığını kazanabilir, yakın arkadaşlarımızın her konuda desteğini görebiliriz. Öte yandan hayatımıza prestij ve mevkii sahibi, bize çok şey katacak, bilgili, görmüş geçirmiş, kâşif ruhlu insanlar girebilir. Bu insanlar bize gelecek hayallerimizi ve hedeflerimizi gerçekleştirmek adına ilk adımı atmamızda yardımcı olabilirler. Yeni bir sosyal çevreye ya da yeni gruplara katılabiliriz. Ayrıca bu dönemde, kariyerimizden elde ettiğimiz kazançlarda da bir artış olabilir.

Balık Burcu: Yay ile birlikte bizim de yöneticimiz olan Jüpiter bize hayat amaçlarımız ve kariyer alanlarında şans getiriyor olacak. İşimizde ben de varım diyebilir, becerilerimiz ve yaratıcılığımız ile ön plana çıkıp kendimizi üstlerimize kanıtlayabiliriz. Toplum önünde itibarımız artabilir. Önümüze çok büyük iş fırsatları çıkabilir. Bir süredir beklediğimiz bir terfi veya bir maaş zammı söz konusu olabilir. Kendimize hiç korkmadan yeni bir kariyer yolu çizebilir, hatta kendi işimizi bile başlatabiliriz. Çalışmıyorsak bile çevremizdeki otorite konumundaki kişilerden maddi ve manevi destek alabiliriz. Ayrıca anne ve babamızla da aramız her zamankinden çok daha iyi olabilir.